BS Karate - Tuborgvej 185, 2400 København NV,  E-mail: info@BSKarate.dk

BS Karate.dk Dansk Kyokushin Karate Organisation International Karate Organization - Matsushima - når der trænes med respekt

BS Karate, Tuborgvej 185, 2400 København NV, info@bskarate.dk

KARATE


For dig der vil prøve noget nyt    

Lige her i din klub
Hvorfor skal jeg træne karate?

Ønsker du at komme i bedre fysisk form ?

Øge koncentrationsevnen, koordinationen, konditionen og din udholdenhed?

Ønsker du at få mere selvtillid, smidighed og samtidig lære selvforsvar - så er karate måske noget for dig.


Klubben kan være med til at give dig alt dette. Det kræver bare af dig, at du vil tage opfordringe op. Turde kaste dig ud i noget nyt. Karate er ikke svært at lære, det kræver bare noget tid og tålmodighed. Til tider kan det være krævende men til gengæld er det så rigtig sjov, når man kan det.


Kom og vær med

Vi er træner lige her i din klub. Så det kan bare ikke blive nemmere.


Træn gratis

Hele den første måned kan du træne gratis. Man kan ikke bedømme noget på en eller to gange. Kom og være med i en månedens tid, få lidt sved på panden og så vil du opdage en spændende verden, som du måske ikke kendte.


Få en fed oplevelse

Karatetræning giver en masse sjove og anderledes oplevelser. Det noget man kan gøre sammen med sine venner, men man møder også nye venner. Vi tager også på lejre, til stævner og i det hele taget, så hygger vi omkring karaten.


Karate

er Japansk og betyder "tom hånd", altså kunsten at kunne forsvare sig selv uden brug af våben. Karate er en ideel måde at træne både krop og sind på.


Instruktørerne

Klubbens instruktører har gennem konkurrencer og instruktion markeret sig både nationalt og internationalt. Klubben kan derfor tilbyde karate-instruktion i virkelig topklasse, af internationale anerkendte instruktører.Helle Bisgaard Sigvaldason 4. Dan


Udvalgte resultater:

2 gange DM guld i kamp

2 gange DM sølv i kamp

2 gange DM bronze i kamp

2 gange DM sølv i kata

4 gange DM bronze i katahar trænet karate i over 20 år og har undervist i mere end 10 år. Helle har stor erfaring som karateudøver og har opnået dette gennem deltagelse på træningslejre i både ind- og udlandet. Helle er uddannet hjørnedommer og har dømt ved mange stævner. Helle har også deltaget ved mange kamp- og katastævner.


 Erik Sigvaldason 6. Dan


Udvalgte resultater:

1 gang DM sølv i kamp

4 gange i top 8 ved Danish Open

1 gang bronze ved Danish Open

2 gange DM sølv i kata
1 gang DM bronze i kata


har trænet karate i mere end 40 år og har undervist i over 35 år. Erik har en stor undervisningserfaring, han har bl.a. deltaget og undervist på mere end 100 trænings-lejre i både ind- og udland. Erik er uddannet international dommer og har dømt ved bl.a. EM og VM. Erik har deltaget i mange kamp- og katastævner.


Træningstider

Mandag og onsdag

Kl. 17.30 Begyndere

Kl. 18.30 Øvede


Pris

Kr. 100.- pr. måned


Adresse

TK-Ungdomsgård

Tuborgvej 185,

2400 København NV


Postadresse:

Bisgaard Sigvaldason

Thoravej 6, 1, -2

2400 København NV

Email: info@bskarate.dk

Hjemmeside: www.bskarate.dk


Respekt

er grundlaget for klubben. Karate kan kun læres i omgivelser, hvor der hersker gensidig respekt elever og instruktører imellem. Karate har dybe rødder i Japan og japansk kultur. Dette afspejler sig i den etikette, vi følger i dojoen. Respekten og etiketten er dog hovedsagligt baseret på sund fornuft, gode manerer, almindelig høflighed og gensidig respekt.


Hvem kan træne Karate?

Alle, som har lyst til at få lidt sved på panden og komme i god form, kan træne karate.Velkommen i BS Karate